SJS ongeslagen naar toernooiwinst bij SPW

SJSSPW organiseerde afgelopen weekend een toernooi, ter aftrap van het komende seizoen. Behalve de organiserende vereniging kwamen ook v.v. Winsum, SC Stadspark en plaatsgenoot ssj in actie. Na een sportief verlopen voetbalavond mocht SJS zich de winnaar van het toernooi noemen: de zaterdagploeg bleef ongeslagen.

SC Stadspark opzij gezet
SJS kwam in de eerste wedstrijd in actie tegen SC Stadspark. De Knoalsters zetten in deze wedstrijd flink druk naar voren. Dit druk zetten leverde halverwege de wedstrijd een treffer op: Kai Rijkens zette door, waarmee hij de goalie van de Groningers tot een fout dwong. Voor Rijkens was het vervolgens een koud kunstje om de openingstreffer te maken. Ronald Zuidema, bij gelegenheid spelend als back, maakte na een mooie combinatie de tweede van de wedstrijd, die met 2-1 werd gewonnen.

Remise tegen Winsum
Tegen Winsum wist SJS een gelijkspel te behalen: veelvuldig werd er balverlies geleden, doordat SJS vroeg onder druk werd gezet. De blauwhemden gingen echter goed met de achterstand om en toonden veerkracht. Een aanval die door Jan Springer werd opgezet werd uiteindelijk door Kai Rijkens met het hoofd afgerond: 1-1, wat tevens de eindstand van de ontmoeting was. In de afsluitende wedstrijd was gastheer SPW de tegenstander.

Toernooiwinst
De vijfdeklasser werd de wil van SJS opgelegd, wat resulteerde in twee strafschoppen in het begin van de wedstrijd. Eén werd gemist, maar bij de tweede gelegenheid schoot Rick Steursma wel de 1-0 tegen de touwen. In de laatste wedstrijd was Ronald Zuidema, nu weer op zijn vertrouwde plek in de aanval, opnieuw trefzeker. In het restant van de wedstrijd wisten beide ploegen nog raak te schieten, waardoor er een 3-1 op de borden stond na het laatste fluitsignaal. Een mooie opsteker voor SJS, dat komend seizoen zal inzetten op promotie naar de derde klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

NWVV heeft periode binnen handbereik

Door met 2-1 te winnen van koploper NKVV, zette NWVV haar indrukwekkende reeks voort. ...

Buinerveen rekent af met favoriete tegenstander

Meer dan vijftig competitie moest Buinerveen er op wachten, maar in de wedstrijd tegen ...

Nieuw Buinen start competitie met gelijkspel tegen Peize

Nieuw Buinen startte de competitie met een gelijkspel tegen Peize, beide doelpunten vielen voor ...