Titan legt ‘stersponsoren’ vast

titanDe sponsorcommissie van Titan heeft onlangs de eerste resultaten van haar nieuwe beleid kunnen melden. De commissie, bestaande uit een mix van jonge en meer ervaren leden van de club introduceerden onlangs zogenaamde sterrenpakketten: hoe meer sterren, hoe groter de sponsoring. En voor iedere club, dus ook Titan is het zaak zoveel mogelijk middelen te genereren om te voorzien in het voortbestaan.

Sponsorpakketten
Een vertegenwoordiger van de sponsorcommissie vertelt: “Een pakket met één ster bestaat uit één onderdeel, kiest een ondernemer voor een ster meer, dan wordt er al een combinatie van diensten geboden. Men moet dan denken aan een wedstrijdbal, advertenties op verschillende uitingen van de club zoals de website en het programmablad.”

Tenue
Ook is het mogelijk om een plaatsje op het fraaie en zeer herkenbare rood-witte tenue te bemachtigen: “Dat kan bij het afnemen van een pakket met vier sterren.” Als gezegd, de eerste resultaten van het nieuwe beleid zijn reeds bekend: Vier-sterrensponsoren Titan zijn Schadecentrum Rengers, Woninginrichting Wachtmeester, Autobedrijf Tjeerdsma en Tjeerdsma Tuinmachines & Gereedschappen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Wegen GKC en Gert Sterken scheiden

GKC moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2024-2025.

Geslaagde voetbalclinics bij Westerwolde

In het kader van het 60-jarig bestaan van v.v. Westerwolde werd er woensdagmiddag een ...

Einde Protos Weering voor TEVV, tussenronde voor Nieuw Buinen

Na drie nederlagen in de halve finale van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi is dit ...