Titan laat punten liggen bij SVV ’04

titanTitan ging na de thuisoverwinning van vorige week op LEO Loon op bezoek in Schoonebeek bij SVV ’04. De rood-witte formatie, dat in haar nieuwe uittenue speelde, wilde een goed vervolg geven aan de overwinning van vorige week, maar kwamen niet verder dan een puntendeling. Terwijl verscheidende Titanen de drie punten al hadden bijgeschreven, prikte SVV ’04 vlak voor tijd toch nog de gelijkmaker binnen.

Smelt grijpt in
Na twintig minuten spelen viel er eigenlijk nog geen kans te noteren, totdat SVV ’04 vanuit een ingooi heel vlot één op één met doelman Remon Poede stond. Een hoge steekpass kwam precies bij een mee opgekomen SVV ’04-middenvelder terecht en die wipte de bal goed over de Titan doelman heen: 1-0. Na een goed half uur spelen greep Marcel Smelt in en bracht meer ervaring in de ploeg met Raymond Duitscher en Hidde Rog. Tim Kollmer en Jelmer Deuling moesten hiervoor naar de kant.

Smidt maakt het verschil
Dit pakte, voornamelijk na de rust, erg goed uit. Titan kreeg duidelijk grip op de wedstrijd en kwam na een kwartier spelen in het tweede bedrijf op gelijke hoogte. Titan kwam er heel snel uit en Harm-Jan Moesker zette Jos Smidt met een perfecte steekpass oog in oog met de keeper, waarna Smidt heel koelbloedig bleek. De mannen van Marcel Smelt kwamen amper tien minuten later op voorsprong via diezelfde Jos Smidt. Een snel genomen vrije trap werd vervolgd door een individuele actie van Smidt en uiteindelijk in de verre hoek geschoten.

Puntendeling
SVV ’04 ging vervolgens volop naar voren voetballen en dit leverde ook gevaar op. Remon Poede kon tot twee keer toe nog knap redding brengen, maar uiteindelijk kwam het toch nog tot een puntendeling. Het scorebord gaf al aan dat de reguliere speeltijd verstreken was, toen er een vrije bal niet goed werd verwerkt waarna een aanvaller van SVV ’04 van dichtbij binnen kon tikken. Over de hele wedstrijd gezien niet onterecht, maar Titan zal het zien als twee verloren punten.