Beloften Titan geflatteerd onderuit

titanOok de beloften van Titan speelden gisteravond hun eerste wedstrijd in poule C van de Noordlease/Heigro Cup. Zij speelden gelijk een derby tegen de leeftijdsgenoten van CEC en ondanks een energieke, gemotiveerde instelling gingen zij geflatteerd met 3-1 onderuit. 

Veel passie
De equipe onder leiding van Stef Moorman en Henk Grijsen begon sterk aan de wedstrijd. Met veel passie werd meteen duidelijk wat Titan deze wedstrijd van plan was. Na enkele kansen over en weer, kwam CEC na 20 minuten op voorsprong. Door ongelukkig verdedigen kwam de spits van CEC in balbezit en deze werkte de 1-0 binnen.  De Titanen waren allesbehalve van slag, gezien het positivisme dat in het team heerste. Na 35 minuten werd Jos Smidt in de counter met een steekbal één-op-één met de keeper gezet. Het afwerken werd hem echter onmogelijk gemaakt door de centrale verdediger van CEC en waar iedereen dacht aan een strafschop, besliste scheidsrechter Zuidema anders. In het vervolg van de eerste helft bleek bij kansen van Harm-Jan Moesker en Dennis Katoen uit een corner, de keeper van CEC steeds op de juiste plek te staan, wat resulteerde in een 0-1 ruststand.

Doelpunt goedgekeurd
Na de rust kwam Titan nog verder op stoom. Jos Smidt, Jelmer Deuling, Dylon Meijering en Harm Jan Moesker verzuimden in deze tweede helft een aantal kansen te benutten, maar deze vier spelers zorgden de gehele wedstrijd wel voor duelkracht, snelheid en het nodige voetballende vermogen. Helaas voor Titan niet resulterend in een doelpunt. Daar waar Titan de overheersende partij was, werd het na 65 minuten wederom benadeeld. Een dieptebal op de linksbuiten van CEC, die een aantal meter buitenspel stond, werd afgerond en goedgekeurd ondanks het vlagsignaal van assistent-scheidsrechter Mark Wachtmeester. Boosheid overheerste, maar de koppen gingen wederom omhoog, aangezien het geloof in een goede afloop nog steeds aanwezig was.

Opgeheven hoofd
In de 75e minuut werd dit geloof beloond met een doelpunt. Centrale verdediger Dennis Faber plaatste een vrije trap op 18 meter afstand in de linker bovenhoek. Titan begon vanaf dit moment risico’s te nemen en ging volledig op de aanval voetballen. Na 85 minuten zorgde CEC voor de nekslag door wederom counter  om te zetten in een doelpunt. Verdedigend was Titan deze wedstrijd ijzersterk met het centrum Katoen-Postmus en later Faber-Postmus. Ook de invallende linksback Remco Smidt verdiende de credits. Ondanks de nederlaag kan Jong Titan met opgeheven hoofd naar de volgende wedstrijd toewerken. Op dinsdag 18 oktober wordt op sportpark de Planeet om 20.00 uur afgetrapt tegen Klazienaveen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: SETA haalt de dubbele cijfers tegen VEV

SETA werkte flink aan het doelsaldo tegen VEV en haalde de dubbele cijfers.

Stadskanaal kan zich op de nacompetitie richten

De laatste kans op de titel. Dat was de inzet van de wedstrijd tussen ...

Onstwedder Boys loopt nacompetitie mis

Onstwedder Boys zal ook in het volgende seizoen vierdeklasser zijn. Doordat Harkstede onlangs besloot haar ...