SPW kent probleemloze middag tegen Drieborg

SPWIn de strijd om een topklassering in de vijfde klasse F was het voor SPW zaak om in de wedstrijd tegen middenmoter Drieborg geen schade op te lopen. De blauwhemden slaagden in deze opzet: zeven keer was de doelpuntenmachine van Henry Meijerman trefzeker, waar de bezoekers slechts twee keer het net vonden. SPW staat nu op een mooie tweede plaats.

Verzet gebroken
In de eerste helft lag het baltempo van SPW aan de lage kant en werd te veel de lange bal gehanteerd. Hierdoor kwamen de Knoalsters slecht in hun spel. Toch werd de 1-0 gemaakt. Waar SPW probeerde de marge snel een veilige omvang te geven, zorgde een communicatiefout tussen twee verdedigers echter voor de gelijkmaker: 1-1. Uit een corner maakte SPW vervolgens haar tweede van de middag, waarmee het verzet van Drieborg was gebroken.

Ruime marge
Dat bleek met name kort na de thee, toen de thuisploeg de marge snel op drie bracht. In het restant van de wedstrijd verslapte de concentratie bij SPW één keer, waardoor de marge verkleind kon worden, maar de wake-up call was besteed aan de mannen van Meijerman: drie doelpunten zorgden voor 7-2 eindstand. Extra meevaller was de nederlaag van Bareveld, waardoor SPW nu op de tweede plaats staat. Alleen PJC gaat voor.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like