GKC zet De Treffer ’16 aan de kant

g-tZonder te overtuigen heeft GKC drie punten aan haar seizoenstotaal toegevoegd. Dit deed het in een ontmoeting met Kanaalstreek-genoot De Treffer ’16. Waar de bezoekers het vooral van inzet en strijdlust moeten hebben, doet Emiel Jansen verwoede pogingen om zijn ploeg via verzorgd voetbal omhoog te stuwen in de vijfde klasse E. Dit lukt, mede door de recente 4-1 steeds beter.

Frommelgoals
Jansen zag dat zijn ploeg zich aanpaste aan de speelstijl van De Treffer ’16. In de eerste fase van de wedstrijd leverde dit geen problemen op, want Danny Kolp vond binnen vijf minuten het hoofd van Robbert Mensinga, die raak kopte. Voor de bezoekers het teken om er een schepje bovenop te doen. Het leverde hen zelfs een (frommel)goal en dus een gelijke stand op. Voor de thee zette GKC echter één en ander recht, door via Reinoud Kemp en Bjorn Schuiling nog twee keer te scoren: 3-1.

ahLange bal
Na de thee hanteerden beide ploegen meer dan wenselijk de lange bal. De Treffer ’16 zette Frank Poelman een paar keer aan het werk, maar uiteindelijk waren de meeste kansen voor de geel-zwarten. Slechts één keer vond men het doel: Danny Kolp bepaalde de eindstand op 4-1. De Treffer ’16 weet alleen Buinerveen nog onder zich, GKC staat in de middenmoot, maar kan bij een sterke reeks de sprong naar de subtop nog maken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen lijdt kostbare nederlaag tegen Noordster

Een dure nederlaag voor Nieuw Buinen, dat de rode lantaarn weer in handen heeft.

Musselkanaal vergeet zichzelf te belonen tegen koploper WKE ’16

Er had meer ingezeten voor Musselkanaal, dat een hele zure nederlaag leed tegen koploper ...