Heldenrol voor Chris Doppler bij rentree

SJSOf de zeer geslaagde rentree van Chris Doppler in het eerste elftal van SJS naar meer smaakt? De 40-jarige herintreder is duidelijk: “Nee. Dat wil zeggen, wanneer er in het geval van nood een keeper gezocht wordt, dan ben ik beschikbaar. Maar verder speel ik mijn wedstrijdjes gewoon in het zesde elftal!”

Herintreder
Als gezegd, herintreder Doppler. Want doordat de eerste keus van Loewie Piebes vanwege andere verplichtingen ontbrak, moest de oefenmeester op zoek naar een waardig vervanger: “Er zijn nog andere keepers binnen de club, maar Loewie kwam uiteindelijk bij mij uit. En vanwege het clubbelang heb ik ingestemd met zijn verzoek.”

Heldenrol
En dat verliep uiterst succesvol, want de man die in 2008 vanwege aanhoudend blessureleed afzwaaide, vertolkte een ware heldenrol in de wedstrijd tegen De Heracliden: “Het was een moeizame wedstrijd waarin we op achterstand kwamen. Gelukkig maakte Jan Springer gelijk, waardoor we beter in de wedstrijd kwamen.” En bij die gelijke stand was daar het moment van Doppler. Een strafschop werd door de goalie onschadelijk gemaakt.

Spierpijn
“Wat een heerlijk gevoel! En dat gevoel werd alleen maar beter toen we een paar minuten later op voorsprong kwamen. Een strafschop stoppen heeft alleen maar waarde wanneer er gewonnen wordt.” Dus in dat opzicht beleefde Doppler een heerlijke zondag. En toen hij zondag wakker werd, werd dat gevoel alleen maar beter: “Ik had niet eens spierpijn. Dus ook mijn zondag kon niet stuk, haha!”

img_0079
Hèt moment van Chris Doppler… (foto: Brigitte de Wijk)

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Erwin Aukes wil hogerop met ASVB

Het seizoen duurt nog minstens acht duels voor Nieuw Buinen, en met de tweede periode binnen ...

Bart Caspers wil kampioen worden met vriendenteam Gieterveen

Na avonturen bij SJS en Nieuw Buinen keerde Bart Caspers terug op het oude ...

Kevin Hemmes: “Concurrentie houdt ons scherp”

Na enkele donkere jaren bij Gasselternijveen, waarin de rood-witten onderin de vijfde klasse bivakkeerden, ...