Trainerscarrousel: SV Mussel strikt oud-prof

Mussel.jpgTseard van der Meer kondigde voor de afgelopen jaarwisseling aan zijn dienstverband bij SV Mussel niet te verlengen. In haar zoektocht naar een opvolger heeft het bestuur van de vijfdeklasser verder gekeken dan het eerste elftal: behalve een hoofdtrainer is ook een ‘JeugdVoetbalCoach’ aangesteld. Hoofdtrainer is oud-profvoetballer Jan Veenhof. De functie van JVC wordt ingevuld door Harm Bolk, nu nog trainer van SETA.

Ervaring
Volgens wedstrijdsecretaris Gerwin Lichtenberg is alles erop gericht om SV Mussel zo snel mogelijk weer op te stuwen in de vaart der volkeren: “Veenhof is een man met internationale ervaring. Wij zijn ervan overtuigd dat we met hem een schat aan kennis in huis hebben gehaald.” Lichtenberg hoopt nog steeds op promotie naar de vierde klasse in het huidige seizoen, waarna het aan het duo Veenhof/Bolk is om de rest te doen.

Basis leggen
“We willen terug naar de vierde klasse en van daaruit de club doorontwikkelen”, aldus het bestuurslid. “De basis daarvoor willen we in onze jeugdafdeling leggen. Daarom zal Harm Bolk samen met Veenhof ons jeugdplan gaan uitvoeren.” Bolk kondigde onlangs zijn vertrek bij SETA aan, Jan Veenhof zat na zijn vertrek bij het Groninger Groen Geel zonder club.

op-dreef

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kerstzaalvoetbaltoernooi: poule B

Het einde van het jaar staat in Gieten traditiegetrouw in het teken van het ...

TransferTalk: René Nijgh trekt de kicksen weer aan

Na een periode van drie seizoenen als trainer van v.v. Alteveer maakte René Nijgh ...