SC Stadskanaal kent weinig moeite met Lewenborg

stadskanaal_JPGSC Stadskanaal heeft de tweede oefenwedstrijd in de aanloop naar de tweede seizoenshelft vrij eenvoudig gewonnen van FC Lewenborg. In Groningen werd de nummer tien van de derde klasse B met 1-3 verslagen, mede door twee doelpunten van Denny Feiken.

Geweldig afstandsschot
Het eerste kwart van de wedstrijd was vanmiddag voor de Knoalsters, die veel druk uitoefenden op de tegenstander. Kansen ontstonden hierdoor voor Saman en Ramcharan, maar beiden wisten deze niet te benutten. Hierna werden de gasten wat slordiger, zonder echt in de problemen te komen, en zij wisten vlak voor rust op voorsprong te komen door een geweldig afstandsschot van Denny Feiken: 0-1.

Stadskanaal onzorgvuldig
Na de thee was diezelfde Feiken ook verantwoordelijk voor de 0-2, deze keer via een mooie vrije trap. In het tweede bedrijf was Stadskanaal ook de bovenliggende partij en kreeg men veel kansen, maar door onzorgvuldigheid in de afronding bleef de derde treffer nog uit. Lewenborg toonde zich wel effectief, door ook een vrije trap te benutten: 1-2.  Toch wisten de blauwhemdem vanmiddag nog wel een keer te scoren. Het was verdediger Bryan Anandakumar die met een intikker de eindstand op 1-3 zette.