De Treffer ’16 heeft een nieuwe website!

detreffer-logoSinds afgelopen weekend is de nieuwe website van voetbalvereniging De Treffer ’16 online. De jonge vereniging uit Tweede Exloërmond is nu ook digitaal te vinden. Wie de site bezoekt ziet meteen dat de voetbalvereniging plezier in het spel en respect voor elkaar hoog in het vaandel heeft staan. Zo wordt ook geprobeerd om de jeugd enthousiast te krijgen voor het voetballen.

De site is niet alleen interessant voor de spelers, want naast de speelschema’s en de verschillende elftallen, is ook informatie te vinden over de verschillende activiteiten. Zo staan binnenkort een darttoernooi, een bingoavond en een feestavond op het programma. De Treffer ’16 laat via haar website duidelijk zien een frisse actieve vereniging te zijn.

Bezoek de website via: www.vvdetreffer16.nl

naamloos

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Country Golftoernooi voor voetballers

Voetbal en golf: het is een gouden combi. Golf als pensioen van ex-voetballers en ...

KNVB roept tweede kamer op CTB buiten het amateurvoetbal te houden

Het kabinet heeft besloten dat amateursporters verplicht een coronatoegangsbewijs moeten overleggen vanaf 18 jaar, ...

Gouden speld voor Rob van der Vlag

Rob van der Vlag is in het zonnetje gezet. De oer-Valthermonder kreeg de versierselen ...