De Treffer ’16 heeft een nieuwe website!

detreffer-logoSinds afgelopen weekend is de nieuwe website van voetbalvereniging De Treffer ’16 online. De jonge vereniging uit Tweede Exloërmond is nu ook digitaal te vinden. Wie de site bezoekt ziet meteen dat de voetbalvereniging plezier in het spel en respect voor elkaar hoog in het vaandel heeft staan. Zo wordt ook geprobeerd om de jeugd enthousiast te krijgen voor het voetballen.

De site is niet alleen interessant voor de spelers, want naast de speelschema’s en de verschillende elftallen, is ook informatie te vinden over de verschillende activiteiten. Zo staan binnenkort een darttoernooi, een bingoavond en een feestavond op het programma. De Treffer ’16 laat via haar website duidelijk zien een frisse actieve vereniging te zijn.

Bezoek de website via: www.vvdetreffer16.nl

naamloos

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Vernielingen aangericht op sportpark FC Ter Apel ’96

Op het sportpark van FC Ter Apel '96 zijn opnieuw vernielingen aangericht.

Tussenstand FC Kanaalstreek Amateurtoto 2021/2022 na speelronde 12

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Amateurtoto 2021/2022 na speelronde 12.