Onverzettelijk EEC neemt punten mee uit Eext

Al na vier minuten kwam EEC op voorsprong in de wedstrijd tegen Eext. Een voorzet van Mark Wanders werd door een verdediger van de thuisploeg onfortuinlijk langs zijn eigen doelman gewerkt. Nadat EEC de voorsprong had verkregen kregen de bezoekers nog een paar mooie mogelijkheden om de score uit te breiden, maar dit lukt niet. Aan de andere kant van het veld voorkwam een stevige dosis onverzettelijkheid dat Eext scoorde. Hierdoor is EEC in 2017 nog steeds ongeslagen.

Huzarenstukje Hofman
Een aantal minuten na de openingstreffer zag Luuk Hofman de goalie van Eext iets te ver voor zijn doel staan: vanaf een meter of 35 probeerde Hofman het, maar de Eexter doelman was op tijd terug op zijn post. Halverwege de eerste helft kwam Eext steeds beter in de wedstrijd, hoewel er van echt kansen nog geen sprake was. Eén keer werd de paal naast Jasper Lubbers geraakt, waarmee EEC goed wegkwam.

Omschakeling
In de tweede helft kwam de eerste kans op naam van uitblinker Mark Wanders. Oog in oog met de doelman mikte Wanders echter naast. Eext was vervolgens de ploeg die het spel maakte. De ingevallen spits Moek werd veelvuldig gezocht en dat zorgde gelijk voor meer dreiging. Het lukte Eext echter niet om in het strafschopgebied tot grote kansen te komen. EEC, gesteund door de voorsprong, moest het hebben van de omschakeling. Mark Wanders bleef een plaag voor de verdediging van Eext: in de zeventigste minuut was het bijna raak na een uitval vanaf links.

Aan de bak
Vijf minuten later stoomde Tim Brinkman recht op de sluitpost af, die zijn schot knap pareerde. Stefan Sanders probeerde het even later van grote afstand,m maar ook deze poging eindigde naast het doel. Ondertussen bracht Eext een extra spits met de 16-jarige Gert Warring. De EEC-mandekkers moesten nog even vol aan de bak, maar ook de laatste tien minuten kwamen zij dankzij doelman Lubbers (en een portie geluk) goed door.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan spaart VIOS niet: 9-0

Titan sloot de competitie af met een riante overwinning op degradant VIOS.

Sellingen wint in doelpuntrijk duel van Smilde ’94

Sellingen won de laatste wedstrijd van het seizoen en gaat nacompetitie spelen voor promotie ...