Buinen hard onderuit tegen Zandpol

Buinen heeft in de uitwedstrijd tegen Zandpol een smadelijke 6-1 nederlaag geleden. Door deze oorwassing zijn de geel-zwarten op de ranglijst ingehaald door Zandpol. Wel heeft Buinen een wedstrijd in te halen, waardoor de tiende plaats in principe weer heroverd kan worden. Grote plaaggeest voor Buinen was Stefan Knuppe: de aanvaller scoorde niet minder dan vier keer.

Bovenliggende partij
Dat Buinen zo’n fikse nederlaag zou lijden was in het begin van de wedstrijd niet te verwachten. De bezoekers trokken het initiatief naar zich toe en was de bovenliggende partij, overigens zonder echt grote kansen af te dwingen. Na een kwartier spelen deed Zandpol voor het eerst zaken: Stefan Knuppe trok vanaf de zijkant naar binnen en haalde doeltreffend uit.

Herpakken
Deze tegentreffer was een tik voor Buinen, dat de grip op de wedstrijd verloor. Stefan Knuppe zette voor op aanvoerder De Hoop, die vervolgens raak kopte. Het moment voor Buinen om zich te herpakken was daar en kwam er ook, want de opgestoomde Marcel Vedder stelde Nick Haandrikman in de gelegenheid om de aansluitingstreffer te maken. Voor de rust bracht Knuppe de marge echter weer op twee, door de Buiner verdediging eruit te lopen en te scoren.

Zwakke wedstrijd
Kort na de hervatting maakte Zandpol de beslissende 4-1. Opnieuw was Knuppe de man die Buinen pijn deed en de wedstrijd in het slot gooide. Nadat Knuppe zijn kwartet goals had volgemaakt en De Hoop zijn tweede van de middag aantekende kwam Buinen nog enigszins aan voetballen toe, maar dat was vooral omdat Zandpol het wel best vond. Meer eretreffers wist Buinen niet te maken, waardoor de zwakke wedstrijd een forse nederlaag opleverde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan opnieuw sterker dan Weiteveense Boys

Titan heeft ook de thuiswedstrijd tegen Weiteveense Boys gewonnen. Na de 0-2 overwinning afgelopen ...

GKC weet ook van De Treffer ’16 te winnen

GKC boekt tegen De Treffer '16 de derde zege op rij en blijft koploper ...

Titan verliest in blessuretijd van Amicitia

Het nog ongeslagen Titan kon zich opmaken voor de uitwedstrijd tegen Amicitia. Beide promovendi ...