Buinen lijdt nederlaag in Weiteveen

Het is Buinen niet gelukt om subtopper Weiteveense Boys op het eigen sportpark te verrassen. Aan het einde van de eerste helft brak Dennis Rocks de ban voor de roodhemden. Na de thee vond Rocks nog een keer het doel, waarmee hij het goudhaantje was: 2-0.

Gelijk op
In de eerste helft kon Buinen goed meekomen met Weiteveense Boys en kreeg het via Dirk van der Hoek ook een prachtige kans. Van der Hoek kon opstomen richting de keeper van Weiteveen, maar oog in oog met de goalie faalde Van der Hoek. Hij kreeg echter een tweede kans, maar zijn kopbal werd volgens de arbiter van dienst voor of op de lijn gekeerd: geen goal.

Bestolen
Buinen voelde zich bestolen en de hoofdpersoon maakte dit in woord en gebaar kenbaar aan de leidsman: het leverde Van der Hoek behalve een gele kaart niets op. Na dit moment zakte Buinen wat weg, wat dus uiteindelijk resulteerde in een 0-2 nederlaag.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Middenmoter SJS sluit af met nederlaag

Iets met ‘des keizers baard’: deze omschrijving was van toepassing op de laatste wedstrijd ...

Fotoverslag: Borger te sterk voor Mussel

Op het prachtige sportpak ‘De Slenk in Mussel verloor de plaatselijk ‘SV’ met duidelijke ...

GKC krijgt ongenadig pak slaag in Weiteveen

GKC heeft na de 0-12 nederlaag in eigen huis tegen WKE-16 opnieuw een ongenadig ...