Hardlopers helpen G-voetballers van SJS

SJSHet bestuur van de Klap tot Klaploop uit Stadskanaal heeft voor de loop op Tweede Paasdag 2017 de opbrengst van het goede doel bestemd voor het Fonds Gehandicaptensport. Het Fonds heeft laten weten dat de helft van het bedrag wat wordt opgehaald door het bestuur van het loopevenement direct mag worden besteed aan doel op het gebied van gehandicaptensport in de gemeente Stadskanaal.

Kleding op orde
De keuze is daarbij gevallen op het G-voetbal van SJS. De zaterdagclub uit de Kanaalstreek richt zich al jarenlang op voetballers met een verstandelijke en lichamelijke beperking. De Klap tot Klaploop en SJS hebben besloten het geld te gebruiken om de kleding van het seniorenteam op orde te brengen zodat de spelers er de komende jaren weer netjes bij lopen. Als tegenprestatie heeft SJS besloten het logo van het loopevenement op de shirts te laten drukken.

Nieuw tenue
Op Tweede Paasdag zullen vijf G-voetballers, in hun nieuwe tenue, deelnemen aan de vijf kilometerloop. De laatste tweehonderd meter zullen ze worden vergezeld door veertig G-voetballers en begeleiders waar ze aan de finish zullen opgewacht door Sporttalent van het Jaar van het Fonds Gehandicaptensport Benjamin Huizinga.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bekerwedstrijd DZOH – Valthermond gestaakt

Het duel tussen DZOH en Valthermond werd gestaakt wegens een haperende lichtinstallatie.

TransferTalk: overzicht van mutaties

Jaarlijks wisselen vele spelers van club, of zetten spelers een punt achter hun actieve ...

Beker-indeling 2018/2019: Overzicht van de zondagploegen uit de Kanaalstreek (3)

Beker-indeling voor de zondagploegen uit de Kanaalstreek met derby's tussen Buinen en GKC en ...