Onstwedder Boys blijft op remise steken

Onstwedder Boys is er niet in geslaagd om de competitiewedstrijd tegen De Fivel winnend af te sluiten. Op het eigen De Boskamp werd het zaterdagmiddag 1-1 en gezien verhoudingen op het veld konden beide teams tevreden zijn met een punt.

Kansenregen
Het begin van de wedstrijd werd gekenmerkt door aanvallend voetbal van beide kanten, wat een aantal corners op rij opleverde. De eerste kans was voor Onstwedder Boys via Robert de Vries. De aanvaller zag na een combinatie met Berjan Scheper zijn inzet naast gaan. Een schot van Rutgert Tipker werd even later door doelman Kuizenga tot corner verwerkt, waarna Gerbrand Spaans deze corner naast kopte. Nadat de thuisploeg een aantal kansen had gelaten was het Tipker die de score opende: de clubtopscorer profiteerde van een te korte terugspeelbal op doelman Kuizenga.

Ander vaatje
Na de thee tapte De Fivel uit een ander vaatje en voerde het de druk op Onstwedder Boys op. Via Chris van Dijken kregen de Zeerijpsters een grote kans, maar Rein Koudstaal bracht redding. Na een strafschopclaim door Onstwedder Boys die zonder succes bleef, deed De Fivel dit aan de andere kant van het veld beter. Hoewel, van echt claimen was geen sprake omdat de arbiter van dienst zelf deze beslissing al had gemaakt na een overtreding van Gerben Meems. In het restant van de wedstrijd kreeg Onstwedder Boys nog kansen via Gerwin de Wijk en Peter Orsel, maar verder dan een inzet tegen de paal door laatstgenoemde kwamen de oranjehemden niet.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Oppermachtig Ter Apel ’96 via Sweel naar derde klasse

De sportieve hoogtepunten werden de afgelopen periode aaneengeregen bij Ter Apel ’96. Want nadat ...

Gasselternijveen maakt gehakt van hekkensluiter Amboina

Gasselternijveen had geen enkele moeite met Amboina en verpulverde de Assenaren.