SJS wint derby: hoofdrol voor doelman Rozema

In één van de weinig zaterdagse Kanaalstreek-derby’s heeft SJS de punten afgesnoept van het hoger geklasseerde Onstwedder Boys. Simon Hidding werd matchwinner door een treffer, vlak voor het rustsignaal: 0-1.

Beheerste Hidding
In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd, maar kreeg Onstwedder Boys de beste kansen. Dit overwicht gaf Wouter Rozema de kans om zich twee keer nadrukkelijk te onderscheiden. Voor het andere doel deed Simon Hidding dat: hij schoof de bal simpel onder Rein Koudstaal door, waarmee de ruststand op het bord kwam.

Forceren
Onstwedder Boys moest door deze stand na de thee nog meer uit de schulp kruipen, maar slaagde er lang niet in om het SJS moeilijk te maken. De Knoalsters hadden zelfs het betere van het spel, zonder overigens kansen te creëren. In het laatste kwartier probeerde Onstwedder Boys de gelijkmaker te forceren, maar ook nu wist Rozema alle pogingen, onschadelijk te maken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieten doet goede zaken met overwinning op TLC

Gieten blijft volop meedoen in de titelstrijd in de zondag 3e klasse B.

Borger ongelukkig onderuit in Hardenberg

Een ongelukkige nederlaag dus voor Borger, dat met 4-1 onderuit ging in Hardenberg. Daarbij ...