SJS weet al vier wedstrijden niet te winnen

SJSAls een nachtkaars. Dat is de manier waarop het seizoen van SJS eindigt. Vanaf het moment dat duidelijk werd dat een plekje in de nacompetitie voor promotie niet gehaald zou worden, zijn de resultaten van de ploeg van trainer Loewie Piebes tegenvallend. Eerlijk is eerlijk: van de nummers vier en vijf van de ranglijst kun je verliezen. Zeker wanneer je als ploeg op een lagere klassering staat.

Maar feit is wel dat de blauwhemden al vier wedstrijden zonder overwinning zijn. Volgende week rest de laatste wedstrijd van het seizoen, tegen nummer elf BSVV, om met een goed gevoel af te sluiten. Want in Koekange werd met 2-1 verloren van Vitesse ’63: Johan van Klinken scoorde voor SJS. Brigitte de Wijk maakte foto’s van de wedstrijd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen behoudt ongeslagen status

Door thuis met het kleinst mogelijke verschil te winnen van rode lantaarndrager Veelerveen bleef ...

Pekelder Boys overtuigend naar volgende ronde nacompetitie

Pekelder Boys kende weinig moeite met Meeden en plaatste zich voor de volgende ronde ...

Terug in de tijd: Kopsterk Titan bijna tweedeklasser

Titan verschafte zich een goede uitgangspositie in het eerste duel met Zuidwolde.