SJS weet al vier wedstrijden niet te winnen

SJSAls een nachtkaars. Dat is de manier waarop het seizoen van SJS eindigt. Vanaf het moment dat duidelijk werd dat een plekje in de nacompetitie voor promotie niet gehaald zou worden, zijn de resultaten van de ploeg van trainer Loewie Piebes tegenvallend. Eerlijk is eerlijk: van de nummers vier en vijf van de ranglijst kun je verliezen. Zeker wanneer je als ploeg op een lagere klassering staat.

Maar feit is wel dat de blauwhemden al vier wedstrijden zonder overwinning zijn. Volgende week rest de laatste wedstrijd van het seizoen, tegen nummer elf BSVV, om met een goed gevoel af te sluiten. Want in Koekange werd met 2-1 verloren van Vitesse ’63: Johan van Klinken scoorde voor SJS. Brigitte de Wijk maakte foto’s van de wedstrijd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen blijft eersteklasser

Nieuw Buinen is er niet in geslaagd naar de Hoofdklasse te promoveren. Op bezoek ...

De Treffer ’16 blijft titelkandidaat

Na de 4-2 overwinning op Gasselternijveen kan De Treffer '16 zich opmaken voor de ...

Nieuw Buinen geen partij voor Alcides

Alcides heeft in eigen huis de ranglijst in de eerste klasse F tot uiting ...