GKC kent vervelende middag tegen Roswinkel

De ontmoeting met SC Roswinkel is voor GKC op een bittere teleurstelling uitgelopen. Waar de gastheren het duel in de beginfase domineerden en ook talloze kansen creëerden deden de bezoekers waar het om draait in het voetbal: scoren. En dus stonden de manschappen van Emiel Jansen na negentig minuten met lege handen: 0-4.

Koppies naar beneden
Jansen gaf na de wedstrijd aan dat de openingstreffer het breekpunt was: “Wij hadden al een paar mooie kansen gemist en die 0-1 was toch wel een tik. Hierna lieten wij de koppen hangen.” Dit gaf Roswinkel de gelegenheid om nog voor de thee de marge op twee te brengen. In de tweede helft werd het verschil uiteindelijk vier, mede door een flater van keeper Poelman. Het seizoen lijkt voor GKC als een nachtkaars uit te gaan, want zowel dalen als klimmen in de ranglijst lijkt niet mogelijk.