Gemeente Aa en Hunze helpt v.v. Gieten

Op sportpark ‘De Goorns’ in Gieten kan gestart worden met de bouw van acht nieuwe kleedkamers. De raad van de gemeente Aa en Hunze is unaniem akkoord gegaan met het voorstel om 117.000 euro extra beschikbaar te stellen voor de verbouwing. Deze bijdrage is in aanvulling op een eerdere gemeentelijke toezegging. Met de werkzaamheden kan per direct worden begonnen, zodat de accommodatie om en nabij het nieuwe seizoen kan worden geopend.

Ruim 1 miljoen
De accommodatie in Gieten is erg verouderd. Omdat de gemeente het eigendom van de club- en kleedaccommodaties wil overdragen aan de vereniging, krijgt het eerst nog een renovatiebeurt. De kosten voor deze renovatie vielen echter hoger uit dan verwacht. In plaats van 900.000 euro kost de verbouwing nu ruim 1 miljoen euro. Van de extra benodigde 150.000 euro hoest de gemeente 117.000 euro op. De club staat garant voor het overige deel. 

Het huidige clubgebouw van v.v. Gieten…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Dirk Zuur nieuwe trainer Oldambtster Boys

Dirk Zuur is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Oldambtster Boys.

Voorbeschouwing 13 en 14 september

Komend weekend staat de tweede competitieronde op het programma. Een aantal clubs zal proberen ...

Column Jan Dirk van der Zee: Sportsector moet kritisch naar zichzelf kijken

Een column van directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee over het belang van ...