Onstwedder Boys heeft de laatste uitwedstrijd van het seizoen in winst omgezet. Na een 1-0 achterstand bij rust werd het 2-1 voor de Boys, die daardoor nog steeds uitzicht hebben op de vierde plek in de poule en op nacompetitie voetbal.

Achter de feiten
In de eerste helft liep Onstwedder Boys steeds achter de feiten aan. Er werden veel duels verloren, maar voor beide doelen gebeurde verder weinig. De Boys waren vooral gevaarlijk bij corners, terwijl verder een schot van Nick Wagenaar werd gestopt waarna in de rebound Robert de Vries de bal over het doel kopte. Middelstum wist uit één van de spaarzame mogelijkheden wel te scoren via een geplaatst afstandsschot en ging zo met een 1-0 voorsprong de rust in.

Uit de draai
In de tweede helft zette Onstwedder Boys meer druk en had Middelstum weinig te vertellen. Gerwin de Wijk scoorde vroeg in de tweede helft de gelijkmaker met een schot in de korte hoek. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd kreeg Germen Veldhuis de bal in de voeten gespeeld van Nick Wagenaar. Hij schoot de bal in één keer uit de draai in de verre hoek, onhoudbaar voor de keeper en daarmee bezorgde hij de Onstwedders de drie punten.