Nieuw Buinen is er niet in geslaagd naar de Hoofdklasse te promoveren. Op bezoek bij v.v. Goes ging de oranje formatie hard onderuit: 7-0. De kansen voor Nieuw Buinen waren al minimaal, nadat eerder werd verloren van FC Boshuizen. Ondanks het mislopen van de promotie kan de club terugkijken op een meer dan geslaagd seizoen, met onder andere een finaleplaats in het Protos Weering toernooi en een halve finaleplaats in het bekertoernooi.

Achterstand
Op de nederlaag in Zeeland was niets af te dingen: vanaf het eerste fluitsignaal was Goes de betere ploeg. Al in de beginfase ontsnapte Nieuw Buinen, toen Teun Rentmeester de bal tegen de lat kopte. Toch kwam Goes voor de thee op voorsprong: twee keer was Steve Schalkwijk trefzeker.

Zevenklapper
Kort na de thee werd het duel definitief beslist toen Sherief Tawfik vanaf elf meter de derde Zeeuwse treffer tegen de touwen schoot. In het restant van de wedstrijd scoorde Teun Rentmeester twee keer en maakte Schalkwijk zijn derde van de avond. Mart de Kroo bepaalde de eindstand op 7-0. Robert Hamming haalde het einde van de wedstrijd niet: na de 5-0 kreeg de middenvelder een rode kaart nadat hij een harde overtreding maakte.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

NWVV doet goede zaken bij NKVV

Zaterdagmiddag mocht NWVV het in Dalerpeel opnemen tegen NKVV. De Nieuw-Weerdingers begonnen goed aan de wedstrijd ...