EEC niet opgewassen tegen WKE ’16

Voor EEC is ook de derde bekerwedstrijd in een nederlaag geëindigd. Op het eigen sportpark bleek vierdeklasser WKE ’16 een maatje te groot. In een wedstrijd waarin de voorzitters van beide clubs een hoofdrol speelden, werd het 1-2 voor de Emmenaren.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: v.v. WKE ’16

Sta in de weg

In de openingsfase creëerden de bezoekers meerdere goede kansen. Ferdy Poelman stuitte twee keer op doelman Lubbers, die een sterke wedstrijd speelde. Bij de strafschop van Henk Bakker was de goalie kansloos, maar bracht de paal uitkomst. Halverwege de eerste helft revancheerde Bakker zich, door de 0-1 aan te tekenen.

Bovenliggende partij

Na de thee veranderde er weinig aan het spelbeeld: WKE ’16 was de bovenliggende partij, maar doelman Lubbers en zijn verdedigers stonden meer goals in de weg. Slechts één keer werd de blauw-witte muur verschalkt: Hendrik Gustin scoorde beheerst. Mark Wanders scoorde in de slotfase de eretreffer, dichterbij liet WKE ’16 de gastheren niet komen.

Breed inzetbaar

Als gezegd speelden de voorzitters van beide clubs een rol in de wedstrijd: aan de kant van EEC gedurende de gehele wedstrijd als grensrechter, aan de kant van WKE ’16 gedurende een groot deel van de wedstrijd als vervanger van de geblesseerd uitgevallen scheidsrechter.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal pakt koppositie terug in 3C

Musselkanaal heroverde de koppositie dankzij een 1-3 overwinning op Weerdinge en een nederlaag van ...

DZOH schiet half dozijn vol tegen Pesse

DZOH kende weinig moeite met Pesse en won met ruime cijfers. De ploeg uit ...

SC Stadskanaal in de gevarenzone

De ontmoeting tussen SC Stadskanaal en Bargeres was er één tussen twee ploegen die ...