Jan Springer helpt SJS langs Middelstum

Onder barre omstandigheden heeft SJS een zwaarbevochten overwinning geboekt. Op het eigen sportpark poetsten de blauwhemden in de slotfase een achterstand weg. Uiteindelijk werd met 3-2 gewonnen van Middelstum. Grote man van de wedstrijd was Jan Springer: de aanvalsleider tekende voor de volledige productie van de Knoalsters.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: Brigitte de Wijk

Verzorgd

SJS kende een goed begin van de wedstrijd en legde verzorgd spel op de mat. Na iets meer dan een half uur spelen werd de spelopvatting van de thuisploeg omgezet in een voorsprong. Kelvin Oosting verlengde een ingooi, waarna Jan Springer zich scherp toonde: 1-0. Springer had daarna een tweede treffer kunnen maken, maar miste de bal.

Omgedraaid

Na de thee was SJS geen schim van de ploeg die in de eerste helft een ruime voorsprong had kunnen én moeten nemen. Middelstum toonde zich wel trefzeker en de bezoekers draaiden de wedstrijd volledig om: 1-2. De formatie van Otto Halmingh herpakte zich en opnieuw werden kansen gecreëerd.

Vier streepjes

Uiteindelijk moest Jan Springer er opnieuw aan te pas komen om het net te laten bollen. Peter Orsel en Faizel Slagveer gaven in de slotfase puntgave voorzetten die door de aanvalsleider tot doelpunt werden gepromoveerd. Voor SJS staat de teller nu op drie punten, achter de naam van Springer staan vier streepjes.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Pekelder Boys laat overwinning glippen

Daar waar Pekelder Boys in de laatste twee wedstrijden tegen respectievelijk Alteveer en Haren ...

Dappere beloften Titan onderuit tegen Klazienaveen

Dinsdagavond stond voor de beloften van Titan en Klazienaveen de derde wedstrijd in de ...

Mussel speelt gelijk tegen Erica ’86

Mussel kwam niet tot scoren en speelde gelijk tegen Erica '86.