Nieuw Buinen maatje te klein voor Hoogeveen

Nieuw Buinen is er niet in geslaagd om concurrent Hoogeveen pijn te doen. Op de eigen Buurnerdome gingen de oranjehemden met het kleinst mogelijke verschil onderuit: 0-1. En gezien de (kansen)verhoudingen op het veld, was hier vrij weinig op af te dingen.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: Harold Woortman

Keeper in vorm

De bezoekers kregen namelijk de nodige kansen, gedurende de hele wedstrijd. Voor de thee hadden de blauwhemden de wind in de rug en mede hierdoor werd een fors overwicht gecreëerd. Doelman Brian de Jonge stak echter in een uitstekende de vorm en behoedde zijn ploeg voor een achterstand.

Capituleren

Na de thee, toen Nieuw Buinen het voordeel van de weersomstandigheden zou moeten hebben, moest De Jonge toch capituleren. Een vrije trap van Resmon Roemahlewang bleek te machtig voor de goalie van de thuisploeg. In het restant van de wedstrijd profiteerde Nieuw Buinen amper van het feit dat men de rug in de wind had. Sterker, Hoogeveen kreeg kans na kans, maar gescoord werd er niet meer: 0-1.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde sleept in extremis nog punt uit het vuur tegen Weerdinge

Westerwolde behield dankzij een hele late treffer tegen Weerdinge de ongeslagen status.

Jeroen Drenth houdt Musselkanaal in leven

Afgelopen weekend stond voor Musselkanaal de belangrijke wedstrijd tegen Zuidwolde op het programma. Op een zonovergoten ...

Nieuw Buinen grijpt naast de prijzen

Zelf winnen en dan hopen dat SC Erica niet zou winnen van het al ...