Visser en Scheper goud waard

Onstwedder Boys heeft op het eigen sportpark afgerekend met Niekerk. De zege kwam voor een groot deel op het conto van het duo Harm Visser – Gerko Scheper, want de aanvallers namen de hele productie voor hun rekening: 3-1.

Initiatief

De eerste kans in de wedstrijd was echter voor de bezoekers, nadat doelman Koudstaal zich verkeek op een hoge bal. De thuisploeg kwam goed weg en nam daarna het initiatief over. Na een paar speldenprikjes was de grootste kans voor Rutgert Tipker, maar oog in oog met goalie Ottens faalt hij.

Gelijk

Halverwege de eerste helft was het Niekerk dat de score opende: een voorzet van Hidde Kijf werd teruggelegd, waarna Jeroen Beerlings met het hoofd doel trof. Toch gingen de ploegen met een gelijke stand aan de thee, want na iets meer dan een half uur spelen weet Harm Visser, na voorbereidend werk van Gerko Scheper het net te vinden: 1-1.

Overwicht

Doordat Arjan Kazemier voor de thee twee gele kaarten kreeg en dus het veld moest verlaten, koos Niekerk in het tweede bedrijf voor een behoudende speelstijl. Onstwedder Boys had het heft in handen en drukte het overwicht na een kwartier uit in de score: opnieuw is het Visser, die op aangeven van Scheper, het net vindt.

Geen gevaar

Met nog twintig minuten op de klok waren de rollen omgedraaid en fungeerde Visser als aangever voor Scheper, die de aanval besluit met een treffer: 3-1. Hierna probeerde Niekerk er nog een slotoffensief uit te persen, maar de zege van de oranjehemden kwam geen moment in gevaar.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieten verslaat Siddeburen

Gieten won in een doelpuntrijke wedstrijd van Siddeburen.

Gieterveen onderuit tegen Engelbert

Gieterveen heeft geen resultaat overgehouden aan het inhaalduel tegen Engelbert. Ondanks een bliksemstart van ...

Gasselternijveen in laatste seconden voorbij IJhorst

Gasselternijveen heeft promotie naar de vierde klasse nog steeds binnen handbereik. Op bezoek bij ...