Mussel vergeet zichzelf te belonen

SV Mussel is afgelopen zaterdag vergeten zichzelf te belonen. Na een voorsprong (0-2) wist thuisploeg Veendam 1894 zich terug te knokken in de wedstrijd: 2-2.

Specialist Brinks

De ploeg van Jan Veenhof begon goed aan de wedstrijd en na tien minuten werd dat in de score tot uiting gebracht. René Brinks nam plaats achter een vrije bal en bewees nog maar eens specialist te zijn: 0-1. Na een half uur zaten de bezoekers op rozen, nadat Wim Wubs de tweede Musselker treffer voor zijn rekening nam.

Strafschoppen

Leek op rozen, want heel snel na de treffer van Wubs maakte Veendam de aansluitingstreffer. In de tweede helft kwam Veendam beter voor de dag en kreeg het vanaf de strafschopstip twee kansen op goals. In één situatie was doelman René Folkers de winnaar, in de andere situatie kwam de gelijkmaker op het scorebord.

Niet profiteren

In het laatste half uur speelde Veendam met een man minder na een rode kaart, maar Mussel wist niet te profiteren van de numerieke meerderheid. Al met al liet Mussel een uitstekende kans liggen om de geel-zwarten te passeren in de ranglijst.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS doet weer mee na zege op SVBO

SJS deed goede zaken met de overwinning op SVBO en doet plotseling weer op ...

SV Mussel en NWVV stellen de beslissing uit

Toen scheidsrechter Kuipers na ruim negentig minuten op sportpark ‘De Slenk’ een einde maakte ...

Doek valt voor Mussel

Mussel verloor zaterdagmiddag van SCN en is daardoor gedegradeerd naar de vijfde klasse.