Eerste aanwinst voor Valthermond

Luuk Kenter, clubtopscorer van SV Borger maakt na de zomerstop de overstap naar het zondagvoetbal. Voor Borger een fikse aderlating, want de aanvalsleider van de groenhemden was in de afgelopen vijf seizoenen goed voor niet minder dan 73 goals. Kenter gaat voor tweedeklasser Valthermond spelen.

Keuzes maken

Een mooie stap, aldus de man die in het lopende seizoen goed is voor zestien treffers in de vierde klasse E: “Valthermond heeft mij uitgenodigd voor een gesprek en dat verliep heel prettig.” En dus verkoos Kenter de blauw-witten boven Nieuw Buinen, dat ook hengelde naar de diensten van de 24-jarige.

Promotie

“Voor mijzelf heb ik de ambitie om zo veel mogelijk uit mijn voetballoopbaan te halen. Ik denk dat de overstap naar Valthermond de juiste is.” Overigens richt Kenter zich nog enkele maanden volledig op Borger: “Eerst terug naar de derde klasse met Borger!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Gezocht: freelance redacteur

FC Kanaalstreek is ter versterking van de redactie op zoek naar een flexibele freelance redacteur ...

Nieuwe trainer voor Gasselternijveen

Enkele weken nadat het vertrek van de huidige trainer Ludie Hulshof werd aangekondigd, heeft ...