Eerste aanwinst voor Valthermond

Luuk Kenter, clubtopscorer van SV Borger maakt na de zomerstop de overstap naar het zondagvoetbal. Voor Borger een fikse aderlating, want de aanvalsleider van de groenhemden was in de afgelopen vijf seizoenen goed voor niet minder dan 73 goals. Kenter gaat voor tweedeklasser Valthermond spelen.

Keuzes maken

Een mooie stap, aldus de man die in het lopende seizoen goed is voor zestien treffers in de vierde klasse E: “Valthermond heeft mij uitgenodigd voor een gesprek en dat verliep heel prettig.” En dus verkoos Kenter de blauw-witten boven Nieuw Buinen, dat ook hengelde naar de diensten van de 24-jarige.

Promotie

“Voor mijzelf heb ik de ambitie om zo veel mogelijk uit mijn voetballoopbaan te halen. Ik denk dat de overstap naar Valthermond de juiste is.” Overigens richt Kenter zich nog enkele maanden volledig op Borger: “Eerst terug naar de derde klasse met Borger!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Fotoverslag: Gasselternijveen – RTL7 Sterrenteam

Onderdeel van het prijzenpakket van ‘Vullen of Voeden’ was een wedstrijd tegen het RTL7 Sterrenteam. ...

Jaap Alting stopt bij De Treffer ’16

De Treffer '16 kan voor het volgende seizoen op zoek naar een nieuwe trainer.

TransferTalk: het overzicht

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...