Westerwolde wint ook van Heiligerlee

Westerwolde is bezig aan een sterk seizoen. Op het eigen sportpark ging Heiligerlee over de knie bij de roodhemden. De 4-1 zege leverde ook nog eens de koppositie op.

Veerkracht

Voor wat het waard is, op dit moment. Want naaste belager FVV kwam opnieuw niet in actie en heeft nog vier wedstrijden tegoed om de achterstand van twee punten weg te poetsen. Dit doet echter niets af aan de prestaties van de ploeg van Loek Swarts, die tegen Heiligerlee veerkracht toonde.

Fris combinatievoetbal

Heiligerlee was in de eerste helft de bovenliggende partij en wist door fris combinatievoetbal vaak het doel van de tegenstander te bereiken. Het team van trainer Veldhuis kwam na twintig minuten dan ook op een verdiende voorsprong. Een vrije trap werd door keeper Hebers matig verwerkt, waarna Bas Snoek op simpele manier de openingstreffer binnen schoot. Westerwolde drong daarna wel aan en met kunst- en vliegwerk voorkwamen de bezoekers de gelijkmaker.

Over de vleugels

Toch gingen beide ploegen met een gelijke stand de kleedkamer in. René van der Laan sneed kort voor de rust langs zijn tegenstander en stelde Martin Boer in staat om de gelijkmaker op de borden te zetten. Een opsteker voor de thuisploeg, die in het tweede bedrijf er beter in slaagde om de vleugels te benutten, waarmee het Heiligerlee pijn deed.

Terechte winst

Franks Riks maakte na tien minuten spelen de 2-1, waarna Westerwolde het initiatief niet meer uit handen gaf. Merijn te Velde bracht de marge op twee en Jeremy Hekman gaf de score een nog mooiere aanblik: 4-1. Uiteindelijk een terechte overwinning voor de roodhemden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS geeft niet thuis tegen Poolster

SJS heeft zichzelf tegen Poolster in de voet geschoten. Nadat Jan Springer zijn ploeg ...

Terug in de tijd: Gieterveen wint derby van Gasselternijveen

Gieterveen won de derby van Gasselternijveen en bewees zich daarmee een goede dienst in ...

NWVV doet goede zaken in Groningen

De winnaar van de tweede periode van de vijfde klasse F van het zaterdagvoetbal, ...