EEC heeft in de Kanaalstreek-derby tegen Buinen vertrouwen getankt voor de derby tegen Gasselternijveen, die zondag op de planning staat. Op het eigen sportpark werd het 4-1 voor de blauw-witten.

Trefzekere Wanders

Grote man aan de kant van EEC was Mark Wanders. De clubtopscorer nam drie treffers voor zijn rekening, waaronder zijn honderdste in dienst van EEC. Overigens zag het er in de beginfase niet naar uit dat EEC een makkelijke overwinning zou boeken. Buinen kwam beter uit de startblokken, maar in kansen werd het offensief echter niet omgezet. Na een kwartier werd EEC sterker en toen Mark Wanders aan de buitenspelval ontsnapte, brak de aanvaller de ban: 1-0.

Buinen gespaard

De achterstand betekende dat Buinen de aanval moest zoeken en daar profiteerde EEC na de rust van. Gestaag liepen de blauw-witten weg, door twee goals van Mark Wanders en één van Olf Riemeijer. Kansen op nog meer goals werden gemist, waardoor de schade voor Buinen uiteindelijk beperkt bleef. Aan de eretreffer van Luuk Vos ging een slippertje van de Eeser verdediging vooraf.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SETA onnodig met lege handen

Afgelopen zaterdag heeft SETA zijn tweede thuiswedstrijd gespeeld. Tegenstander was v.v. Sweel, dat op het ...

Jordy Oost schiet Musselkanaal langs Gieten

Musselkanaal heeft de goede reeks van voor de winterstop weer opgepakt. In eigen huis ...

Terug in de tijd: Kopsterk Titan bijna tweedeklasser

Titan verschafte zich een goede uitgangspositie in het eerste duel met Zuidwolde.