Onder zomerse omstandigheden troffen Titan en HOC elkaar donderdagavond voor hun onderlinge inhaalduel. Titan boekte via een 1-0 ruststand een 3-0 overwinning op de gasten en blijft de naaste belager van koploper WKE ’16.

Titan de baas

Een gehavend HOC beperkte zich voornamelijk tot verdedigen en loerde op een snelle uitval. Ondanks de verdedigende tactiek van HOC kwam Titan snel op voorsprong. Rick Hendriks bediende Kevin Faber op maat en hij kopte prima binnen. Titan had vervolgens het meeste balbezit zonder echt gevaarlijk te worden. HOC werd wel eenmaal gevaarlijk via een snelle uitval, maar Remon Poede maakte de aanval onschadelijk.

Veilige marge

De tweede helft werden de ruimtes groter bij HOC en daardoor werd Titan gevaarlijker. Marko Mihalj nam de bal mee in het strafschopgebied van HOC en rondde beheerst af: 2-0. HOC kwam er nauwelijks meer uit en het wachten was op de 3-0. Het  derde doelpunt kwam er ook. Door een voorzet van Rick Hendriks kon Harm-Jan Moesker de bal terugkoppen op Marko Mihalj en hij knikte goed binnen.