Sander Zikken schiet HOC naar winst op Titan

Na de nederlaag tegen WKE ’16, de kampioen in 4D, heeft runner-up Titan ook verloren van Kanaalstreek-genoot HOC. De geel-zwarten wonnen in eigen huis met 4-2, waarbij Sander Zikken drie keer trefzeker was. Titan kan zich nu op gaan maken voor de nacompetitie, waarvoor ook HOC op koers ligt. 

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: v.v. HOC

Splijtende pass

HOC verloor eerder dit seizoen nog met 3-0 in Nieuw-Weerdinge en had dus wat goed te maken. Dit leek een lastige opgave te worden, aangezien trainer Spiegelaar binnen tien minuten twee keer noodgedwongen moest wisselen. Toch pakte de ploeg het goed op, want het was Sander Zikken die na twintig minuten spelen de score opende na een assist van Gerben Beek: 1-0. Met de nacompetitie nog in zicht zette HOC door en op slag van rust was het Mike Warmelts die de tweede treffer scoorde. Dit was zijn eerste in dienst van de hoofdmacht van HOC, na een splijtende pass van Paul Kamphuis.

Drie keer Zikken

Ook na rust was HOC de betere ploeg en dit resulteerde na ruim een uur spelen in de 3-0 via Zikken, die ook weer goed bediend werd door Kamphuis. Titan deed vervolgens iets terug via Harm Jan Moesker, maar het was wederom Zikken die met zijn derde van de middag de stand op 4-1 bracht. Vlak voor tijd werd het nog 4-2 via Mark Baas, echter kwam de dik verdiende overwinning van HOC niet meer in gevaar.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Weekend-overzicht: zondagvoetbal

Gieterveen kende een heel beroerd voetbalweekend: in de thuiswedstrijd liet men een duidelijke steek ...

Alteveer heeft nog één punt nodig voor een geslaagd seizoen

Ook in haar zesde wedstrijd van het seizoen bleef Alteveer zonder puntverlies. De Alteveerders ...

Westerwolde haalt punt op in Heiligerlee

In een meer spannende dan goede 'Slag bij Heiligerlee' heeft Westerwolde één punt bij ...