Titan op tijd in vorm voor nacompetitie

Titan speelde zondagmiddag thuis tegen DVC’59. Voor beide ploegen stond er niks meer op het spel. DVC’59 had zich een week eerder veilig gespeeld en Titan was al langer verzekerd van de tweede plaats op de ranglijst. Titan kan met een goed gevoel de nacompetitie in want de rood-witten lieten goed spel zien en wonnen ruim: 5-1.

Prima debuut

Titan begon met de 15-jarige debutant Julian ter Veen in de basisopstelling. Hij kende een prima debuut. Titan combineerde bij vlagen eenvoudig, maar het was een individuele actie van Jos Smidt die zorgde voor de 1-0. Hij pikte tien meter over de middenlijn de bal op, gaf een aantal verdedigers het nakijken en rondde uiterst beheerst af. Thijs Over had de voorsprong kunnen verdubbelen maar hij wist een prima pass van Harm-Jan Moesker nier af te ronden.

Poede kansloos

Melvin Mink had aan de andere kant meer geluk in de afronding. Zijn schot werd aangeraakt en daardoor was Remon Poede kansloos: 1-1. Titan kwam op slag van rust weer op voorsprong toen Rick Hendriks werd gevloerd in de zestien en Harm-Jan Moesker wel raad wist met de geboden kans.

Twee keer Moesker

Titan besliste het duel binnen het uur door de 3-1 op het scorebord te zetten. Een vlot lopende aanval via Marko Mihalj, Rick Hendriks en Harm-Jan Moesker werd door de laatstgenoemde afgerond. Titan liep vervolgens uit naar 4-1 via Dennis Katoen. Hij schoot uiterst zuiver binnen vanaf de rand van de zestien.

Twee instanties

Het werd uiteindelijk 5-1 via Marko Mihalj, die een voorzet in twee instanties wist binnen te werken. Titan lijkt op tijd in vorm voor de nacompetitie, waarin het slechts eenmaal in actie komt tegen de winnaar van HOC – Siddeburen op 10 juni.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Pekelder Boys met minimaal verschil langs Kwiek

Pekelder Boys is de competitie goed gestart met een nipte overwinning op Kwiek.

Tien goals in één helft voor SJS 4

Het SJS-publiek dat zaterdagmiddag teleurgesteld huiswaarts keerde na de 1-2 nederlaag van de hoofdmacht ...

HOC zet ook EHS ’85 aan de kant

HOC heeft na vier wedstrijden nog steeds de volle buit. Afgelopen zondag werd er ...