HOC heeft na vier wedstrijden nog steeds de volle buit. Afgelopen zondag werd er met 2-0 afgerekend met ‘angstgegner’ EHS ’85, door twee doelpunten van Gerben Beek. Komende zondag kunnen de geelhemden hun positie versterken, wanneer concurrent Sweel op bezoek komt.

Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: v.v. HOC

Matig begin

Voorafgaand aan het duel werd er een elftalfoto gemaakt van de geel-zwarten. Of dit de reden was voor het matige begin is onduidelijk, echter was het EHS ’85 dat beter begon aan het duel. Na ongeveer een kwartier spelen nam HOC de regie over en kregen zij een aantal mogelijkheden.

Marissen mist

Zo ook Jelle Siekman, die omver werd getrokken binnen de beruchte lijnen. Sander Marissen mocht aanleggen vanaf elf meter, maar de normaal zo trefzekere Marissen miste deze keer. De keeper koos de goede hoek en pakte de bal op knappe wijze. Een aantal minuten later was het dan alsnog raak.

Goal verdiend

Deze keer was Marissen de aangever en Gerben Beek tikte mooi binnen. EHS kwam er in deze fase niet aan te pas en had geluk dat HOC na een half uur spelen de score niet verdubbelde. Paul Kamphuis had na een goede aanval over rechts een goal verdiend, maar de keeper bracht wederom knap redding. Dit deed ook Mike Warmolts kort voor rust namens HOC, waarmee hij zijn ploeg behoedde voor de gelijkmaker.

Beek beslissend

Na rust was het HOC dat de klok sloeg, maar de ene na de andere kans werd om zeep geholpen. Gelukkig voor de thuisploeg lukte dit ook EHS niet en het was Gerben Beek die in de zeventigste minuut de wedstrijd besliste. Hij kopte binnen na voorbereidend werk van Siekman: 2-0. Komend weekend ontvangen de mannen van Jans Spiegelaar concurrent Sweel, dat momenteel vierde staat met tien punten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SETA trekt zege over de streep tegen NWVV

SETA speelde lang met tien man in de tweede helft, maar trok uiteindelijk de ...

SJS verslaat mede-koploper Poolster

SJS boekte aflopen zaterdag een belangrijke en verdiende zege op mede-koploper Poolster. Mede door ...

Sterke reeks levert titel op voor Onstwedder Boys

Op de laatste speeldag van het seizoen is Onstwedder Boys kampioen geworden van de ...