Onstwedder Boys speelt gelijk tegen WVV

Onstwedder Boys speelde gelijk tegen WVV en dat bleek niet voldoende om door te gaan in de beker.

Het is Onstwedder Boys niet gelukt om de volgende ronde van de beker te bereiken. In een hele aardige wedstrijd kwam het niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen WVV. Dat bleek genoeg voor de Winschoters, die dankzij een beter doelsaldo doorbekeren.

In de eerste helft waren de bezoekers de bovenliggende partij en had de thuisploeg niet veel in de melk te brokkelen. Na een minuut of 25 spelen nam WVV dan ook een 0-1 voorsprong. Fabian Berghuis liet doelman Wouter Spaans met een afstandsschot volledig kansloos. Onstwedde kreeg via Ties Bruining nog een mogelijkheid om wat terug te doen, maar zijn inzet werd gekeerd door de WVV-goalie.

Scorende Scheper

Na rust kwamen de Boys beter uit de kleedkamer en via Abel Jan Huiges was de thuisploeg al dichtbij de gelijkmaker. Waar Huiges net niet wist te scoren met een kopbal, deed Gerko Scheper dit even later wel. De spits kopte raak uit een afgemeten voorzet van Elmar Bijl. Na enkele kansen gemist te hebben was het een kwartier voor tijd opnieuw raak. Wederom was het Scheper die scoorde, waarna Harm Visser de mogelijkheid kreeg om het duel te beslissen, maar hij faalde echter in de afronding.

Uitschakeling

WVV produceerde even later wel de gelijkmaker via Fathi Salih, die met een strak schot Spaans het nakijken gaf. De 2-2 was echter niet voldoende voor de Boys, maar even later werd het zelfs ook nog 2-3. Met een geweldige knal in de kruising zorgde Robert Fekken voor de voorsprong en de zo goed als zekere plaatsing voor de volgende ronde. In de laatste minuut kwam Onstwedde nog op gelijke hoogte via Huiges, die scoorde op aangeven van Nick Wagenaar. Daardoor verloren de Boys niet, maar was de uitschakeling op basis van een minder doelsaldo alsnog een feit.