Bareveld onderuit in duel met Wedde

Wedde won op bezoek bij Bareveld.

Bareveld tegen Wedde was een ontmoeting tussen de nummers 1 en 2 van de 5e klasse E van vorig seizoen. Beide teams promoveerden naar de 4e klasse, de een via het kampioenschap, de ander via de nacompetitie. Vorig seizoen was Bareveld in eigen huis te sterk, maar dit keer waren de rollen omgedraaid.

Voor beide teams direct een mooi affiche om het nieuwe avontuur te starten in de 4e klasse. Tevens gelijk een belangrijke wedstrijd om goed aan het seizoen te beginnen. Lange tijd ging het gelijk op en bij rust was er nog niet gescoord.

De ban gebroken

Het leek zelfs op een 0-0 uit te draaien, gezien er ook in de tweede helft maar niet gescoord werd. Uiteindelijk werd de ban gebroken in de 81e minuut door Ben Becker: 0-1. Daarna probeerde Bareveld nog wel de gelijkmaker te forceren, maar maakte Jeroen Huls namens Wedde nog de 0-2 in blessuretijd.