Nieuw Buinen ziet GOMOS in extremis langszij komen

Nieuw Buinen leek er met de volle buit vandoor te gaan, maar GOMOS maakte in de allerlaatste minuut nog gelijk.

Nieuw Buinen heeft in Norg tegen GOMOS met 1-1 gelijkgespeeld. Jordy Oost leek de matchwinner te worden, nadat de spits pas in blessuretijd van de wedstrijd de 0-1 maakte. Dat bleek uiteindelijk niet voldoende, want in de allerlaatste minuut van de wedstrijd produceerde Ivo Drenth nog de 1-1.

GOMOS begon beter aan de wedstrijd en kreeg een aantal goede kanen op de openingstreffer. De bezoekers stonden onder druk, maar hielden stand. Na een half uur spelen was Oost dichtbij een doelpunt voor Nieuw Buinen, maar de aanvaller kopte net naast.

Venijn in de staart

In de tweede helt waren er aan beide zijden een stuk minder kansen. Ronald Sloots had kunnen scoren voor de thuisploeg, maar zijn vrije trap raakte het houtwerk. Zo leek het duel op 0-0 af te stevenen, maar in blessuretijd liet Oost doelman Melvin Koning kansloos. De winnende treffer werd het echter niet, want het was Drenth, die GOMOS in extremis nog een punt bezorgde.