HOVC boekte de eerste overwinning van het seizoen, Musselkanaal en Stadskanaal gingen onderuit.

Foto Rianne van der Laan, HOVC scoort de 0-1 via Ruben Meerkerk.

Sellingen – HOVC: 1-3

Na vier competitiewedstrijden is HOVC van de hatelijke nul af. Na drie nederlagen werd er een 1-3 overwinning geboekt bij het tot nu toe goed presterende Sellingen. De Sellingers leden juist tegen de fusieploeg uit Exloo, Odoorn en Valthe hun eerste nederlaag van het seizoen. Ruben Meerkerk bracht de bezoekende ploeg op voorsprong, waarna Ian de Vrieze voor de 1-1 ruststand zorgde. Na de pauze gooide HOVC de wedstrijd snel in het slot via Frank Fokke en Gerben Beek en wist het de overwinning over de streep te trekken.

Foto’s Rianne van der Laan: Sellingen – HOVC

Stadskanaal – GOMOS: 1-2

Stadskanaal leed na twee overwinningen op rij weer eens een nederlaag. In een niet al te denderende wedstrijd zat het venijn hem in de staart. In de eerst helft waren er aan beide kanten weinig kansen, waardoor er met 0-0 gerust werd. Diep in de tweede opende Jannes Siegers namens de bezoekers toch de score, waarna Sten Vos Stadskanaal via een goede aanval op gelijke hoogte bracht. De Knoalsters moesten echter toezien dat Gomos er alsnog met de buit vandoor ging. Vijf minuten voor tijd schoot Wouter de Vries van buiten de zestien raak.

Foto’s Stoffer Bakker: Stadskanaal – Gomos

Musselkanaal – Oldeholtpade: 1-4

Musselkanaal lijkt een moeilijk seizoen tegemoet te gaan. De thuisploeg wacht ook na vijf competitieduels nog op de eerste overwinning. Zondag bleek Oldeholtpade met 1-4 te sterk. Rolf Kayser scoorde de enige treffer voor de thuisploeg. Jeroen Ots zag nog rood voor Musselkanaal.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like