Onstwedder Boys pakt op de valreep een punt tegen MSC

Dankzij een late treffer van Harm Visser pakte Onstwedder Boys toch nog een punt tegen MSC.

Onstwedder Boys heeft in eigen huis met pijn en moeite een punt overgehouden aan het treffen met MSC. De Boys kwamen in de eerste helft op een 0-1 achterstand en daar leek het ook heel lang bij te blijven. In de laatste minuut van de officiële speeltijd viel echter alsnog de gelijkmaker en pakte Onstwedde toch nog een punt.

De eerste helft tussen Onstwedder Boys en MSC was een hele matige waarin niet veel te genieten. Weinig mogelijkheden voor beide elftallen, waarbij de Boys via Anne Wilzing in de beginfase een aardige mogelijkheid kreeg. Wilzing zijn schotpoging ging echter net naast. Ook de bezoekers hadden weinig in te brengen, maar scoorden na een half uur spelen via Florian Gijzen wel de 0-1. Gerwin de Wijk werd daarna nog een keer gevaarlijk voor de thuisploeg, maar ook zijn schot zeilde naast.

Late gelijkmaker

Na rust drongen de Boys wat meer aan en dat resulteerde ook in een handvol kansen. Zo was Jelle de Vries dichtbij de gelijkmaker, maar van dichtbij kon hij de bal niet in het doel krijgen. Even later schoot de Wijk de bal tegen de lat en dus overleefden de gasten de aanvalsdrang van de thuisploeg.

In het verloop van die tweede helft werd de wedstrijd harder met als gevolg een serie gele kaarten aan beide zijden. Het leek er niet meer op dat de Boys nog gingen scoren, maar daar kwam in de laatste minuut van de wedstrijd toch nog verandering in. Een voorzet van Gerko Scheper belandde bij de geheel vrijstaande Harm Visser, die daarmee de Boys alsnog aan een punt hielp.