Buinerveen wint in extremis van JVV

Buinerveen won in de absolute slotseconden van JVV.

Buinerveen – JVV was misschien niet een hele hoogstaande wedstrijd, maar wel een vermakelijke en doelpuntrijke wedstrijd. De gasten leken deze zondag op weg naar de eerste punten, maar in de slotseconden pakte Buinerveen alsnog de volle winst: 4-3.

In Buinerveen vielen aardig wat doelpunten en het was JVV dat het bal opende via Dennis de Roo. Het zou niet de enige treffer van de jongeling zijn deze middag. In de eerste helft kwam de thuisploeg langszij door een goal van Mark Middeljans. Het waren echter de bezoekers die met een voorsprong gingen rusten, want opnieuw was de Roo trefzeker: 1-2.

Knotsgekke slotfase

In de tweede helft lukte het Buinerveen opnieuw om langszij te komen en ditmaal was Michel Hebels de doelpuntenmaker. Daarmee was het nog niet gebeurd want het duel kende een knotsgekke slotfase. Tien minuten voor tijd was het weer de Roo die scoorde en daarmee leek het erop dat JVV wel eens de eerste overwinning van het seizoen zou kunnen gaan pakken.

Het mocht niet zo zijn voor de ploeg uit Jipsingboertange, die Buinerveen nog langszij zagen komen in de slotminuten via een eigen doelpunt. Het drama voor JVV werd helemaal compleet toen Robbert Mensinga namens Buinerveen in de slotseconden ook nog eens de winnende binnenschoot.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond nestelt zich in de top van het klassement

Valthermond – DVC ’59 werd vooraf aangekondigd als een van de topwedstrijden van Super ...

SPW ziet PJC laat langszij komen

SPW kon het gat met PJC niet nog verder vergroten, maar zag de concurrent ...