Mark Wanders loodst met vier treffers EEC naar zege op Weiteveense Boys

EEC haalde stevig uit tegen Weiteveense Boys, mede dankzij vier treffers van Mark Wanders.

EEC boekte in eigen huis een sensationele 5-0 zege op koploper en titelkandidaat Weiteveense Boys. Met vier treffers was spits Mark Wanders de grote man aan de kant van de thuisploeg, die de Weiteveners het eerste puntverlies van de competitie toedienden.

De ploeg uit Weiteveen was gedeeld koploper met Zwartemeerse Boys en had alle vier de wedstrijden tot nu toe nog gewonnen. Dat gold niet voor EEC, dat vorige week nog kansloos onderuit ging tegen datzelfde Zwartemeerse Boys. Hoe anders verging het de blauw-witten deze middag op sportpark ‘De Dillen.’

Wanders

Het was vooral aanvaller Wanders die een grote plaag bleek voor de bezoekers uit Weiteveen. Na tien minuten spelen opende de aanvaller het bal en dat bleek ook de enige treffer voor de pauze te zijn. EEC hield de rijen achterin gesloten en kwam in de tweede helft na 66 minuten spelen op 2-0 voorsprong via Wanders. Vijf minuten later was de wedstrijd beslist toen Stefan Sanders er 3-0 van maakte.

Daarmee was de koek nog niet op, want Wanders had nog niet al zijn kruit verschoten. In de 78e minuut kwam de 4-0 op het scorebord en in minuut 83 produceerde de spits zijn vierde treffer van de middag. Zo bezorgde EEC koploper Weiteveense Boys een fikse oorwassing op deze zondagmiddag.

Foto’s: Regina Korf (EEC – Weiteveense Boys)