Bareveld pakte drie belangrijke punten tegen MOVV.

Bareveld heeft het thuisduel met MOVV weten te winnen en heeft zichzelf daardoor weg gemanoeuvreerd van de onderste plaatsen. In eigen huis maakte het een vroege voorsprong ongedaan en won het uiteindelijk met 2-1.

Met slechts drie punten uit vier duels was Bareveld ook wel enigszins genoodzaakt om weer eens een goed resultaat te behalen. Daar leek het in het begin van de wedstrijd nog niet echt op nadat Jordi Blaauw al na 7 minuten spelen scoorde namens MOVV.

Voor rust wist Bareveld die achterstand in de laatste minuut nog om te buigen dankzij een treffer van Bart Weishaupt. Herman Ludolphie werd uiteindelijk de matchwinner voor Bareveld door in de 66e minuut de beslissende 2-1 binnen te schieten.