Buinen verliest nipt van Valther Boys

Buinen verloor nipt op bezoek bij Valther Boys.

Buinen is op bezoek bij Valther Boys met 2-1 onderuit gegaan. In de eerste helft nam de thuisploeg een 2-0 voorsprong, maar in de tweede helft kwamen de gasten terug tot 2-1. In de slotfase had Buinen nog een punt kunnen overhouden aan het duel, maar met kunst en vliegwerk hield Valther Boys de punten in eigen huis.

De eerste helft was de thuisploeg de betere partij en dat resulteerde in de 1-0 van Rick-Jan de Vries. Valther Boys kreeg meerdere kansen in die eerste helft, maar verzuimde om de score verder op te voeren. Wel kwam het voor rust nog op 2-0 via Nick Hulshof.

Spanning

Buinen toonde verbetering na rust en wist zich nu ook een aantal goede kansen te creëren. Uit een van die kansen zorgde Durk Vos voor de aansluitingstreffer: 2-1. Valther Boys kreeg daarna de ideale gelegenheid om de wedstrijd te beslissen, maar faalde opnieuw vanaf elf meter. Daardoor bleef de spanning in de wedstrijd en zocht Buinen in de slotfase de gelijkmaker, maar wist Valther Boys uiteindelijk stand te houden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Veerkrachtig Mussel houdt punt op ‘De Slenk’

Na een serie van diverse winstpartijen stond voor SV Mussel een heuse topper tegen ...

HOC zet ook EHS ’85 aan de kant

HOC heeft na vier wedstrijden nog steeds de volle buit. Afgelopen zondag werd er ...

Gasselternijveen onderuit tegen Valther Boys

Gasselternijveen heeft niet kunnen stunten tegen Valther Boys. Op het eigen sportpark kwam de ...