Buinerveen wint van hekkensluiter Veelerveen

Buinerveen versloeg ook hekkensluiter Veelerveen.

Buinerveen heeft de wedstrijd tegen rode lantaarndrager Veelerveen met 1-3 gewonnen. Door de zege is Buinerveen inmiddels opgeklommen naar de 5e plaats op de ranglijst. Bij rust waren beide elftallen nog in evenwicht, maar na rust maakten de bezoekers alsnog het verschil.

In Veelerveen kwam Buinerveen na twintig minuten spelen op een 0-1 voorsprong via Jeffrey Potze. Die voorsprong kon echter niet vastgehouden worden, want het was de thuisclub die pas in de vijfde wedstrijd van de competitie het eerste doelpunt scoorde. De 1-1 was tevens de ruststand.

De gasten waren echter niet van plan om punten te laten liggen bij de hekkensluiter en hadden snel na rust weer een voorsprong te pakken. Robbert Mensinga zorgde voor de 1-2 na tien minuten spelen, waarna tien minuten later de wedstrijd werd beslist. Mathijs Nomden maakte de 1-3 en zo pakte Buinerveen wederom drie punten.