FC Ter Apel ’96 nieuwe koploper 3C na zege op Sleen

FC Ter Apel ’96 pakte de koppositie in 3C na een zege op Sleen.

FC Ter Apel is de nieuwe trotse koploper van de zondag 3e klasse C. In en tegen Sleen werd met 2-5 gewonnen en omdat concurrenten EMMS en Dalen punten lieten liggen zijn de Ter Apelers de nieuwe lijstaanvoerder.

In de eerste helft was Ter Apel de bovenliggende partij en was het in de beginfase wachten op een treffer van de bezoekers. Emiel Seigers kon na een kwartier de bal oppikken en met een droge knal zorgde de aanvaller voor de 0-1. Voor de rust konden de gasten de score nog verdubbelen naar 0-2 via Jeroen Schoonbeek.

Tegenstand

Na rust veranderde het spelbeeld enigszins en gaf Sleen meer tegenstand. In de 69e minuut vond de thuisploeg de aansluitingstreffer via Pelle Bos, maar van enige spanning was niet lang sprake. Een minuut later zorgde Arjan Heeres alweer voor de 1-3.

Ruime zege

Toch kwam Sleen weer terug in de wedstrijd via opnieuw Bos, die scoorde uit een vrije trap. Maar verder dan dat kwam Sleen ook niet, want het was Ter Apel dat nog verder uit liep. Zowel Schoonbeek als Seigers vonden nogmaals het net, waardoor de Ter Apelers er uiteindelijk met een ruime 2-5 overwinning vandoor gingen.