GKC buigt in tweede helft voor Zevenhuizen

GKC verloor thuis van Zevenhuizen.

GKC heeft thuis met 1-3 verloren van Zevenhuizen. Beide teams gingen met 1-1 rusten, maar het kwartier na rust werd de Gasselters fataal. Daarin scoorde Zevenhuizen namelijk twee maal. Een klap die GKC niet meer te boven kwam, waardoor het uiteindelijk met 1-3 verloor.

De eerste kans in de wedstrijd was voor Zevenhuizen, maar doelman Peter de Vries trad handelend op. Kort erop volgde een goede aanval van GKC, waarbij Kampinga de bal op de kruising schoot. De mogelijkheden bleven komen voor de thuisploeg, maar het duurde tot de 25e minuut voordat er gescoord werd.

Fraai doelpunt

Dit gebeurde op fraaie wijze door Danny Kolp, die de bal van grote afstand over de doelman heen schoot: 1-0. Vlak voor rust kwamen de gasten langszij, waarbij er een overtreding leek gemaakt te worden op doelman de Vries. Er volgde geen fluitje en dus kon Zevenhuizen de gelijkmaker van dichtbij binnen tikken.

Na de rust kwam GKC niet goed uit de kleedkamer en zag het de bezoekers in de 55e minuut op voorsprong komen. Vijf minuten later werd het ook 1-3 en leek de wedstrijd al in een vroeg stadium beslist. Pas in de slotfase drong GKC nog even aan, maar echt spannend werd het nooit meer en zo verloor GKC op eigen veld met 1-3 van Zevenhuizen.