Weer ruime overwinning voor SPW

SPWSPW blijft goed meedoen in de top van 5F. In eigen huis werd tegen DWZ alweer de derde ruime overwinning op rij geboekt, waardoor de Knoalsters nu derde staan achter Bareveld en PJC. De gasten kregen de nodige kansen, maar SPW toonde zich effectiever en zo werd er met 4-0 gewonnen.

Nieuwe scheidsrechter
Op het redelijk goed bezochte sportpark Noord begon SPW mat en lag het initiatief bij de gasten. Deze moesten het hebben van de werklust, maar bij vlagen werd er door hen ook goed gevoetbald. Ook de beste kansen waren voor DWZ en een doelpunt hing in de lucht, totdat de scheidsrechter dusdanig veel last kreeg van een kuitblessure dat hij de wedstrijd moest staken. Gelukkig stond er een scheidsrechter langs de lijn en kon hij de wedstrijd voortzetten. 

Valk mist
Deze verplichte onderbreking leek de Knoalsters goed te doen, want hierna kwamen zij beter in de wedstrijd en al snel viel de eerste goal te noteren. Het was Evan de Hoop die met een mooie kopbal zijn ploeg op 1-0 zette. SPW zette vervolgens nog meer aan en kreeg de uitgelezen mogelijkheid om de score te verdubbelen. Jelmer Valk mocht namelijk aanleggen voor een penalty, maar zijn inzet werd gestopt door de keeper. Ook DWZ kreeg nog een goede kans op de gelijkmaker, maar één op één met de keeper werd er gemist.

Vlammend schot
Na de rust toonde Jelmer Valk zich meer trefzeker, want hij scoorde al snel de 2-0. Het verzet van DWZ was hierna gebroken en het was Rodan Farell die na een goede individuele actie met een vlammend schot de 3-0 op het bord zette. De overwinning was hiermee binnen voor SPW en uit de vele kansen die zij nog kregen wist Lars Timmer nog de vierde treffer te maken. De gasten kregen nog twee goede mogelijkheden om de eretreffer te maken, maar ook deze was hen niet gegeven en zo eindigde het duel in 4-0.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Burentwist tussen Buinen en Buinerveen van elf meter beslist

De burentwist tussen Buinen en Buinerveen is een prooi geworden voor de thuisploeg. Op ...

Titan start bekercampagne met klinkende zege op Musselkanaal

Titan is het bekertoernooi uitstekend begonnen met een ruime zege op Musselkanaal.