Mussel wint periode en is winterkampioen

Mussel pakte de eerste periode.

Mussel heeft beslag gelegd op de eerste periode in de zaterdag 5e klasse F. Het won thuis met 3-1 van DOS ’63 en gaat daardoor eveneens als winterkampioen de winterstop in.

Het pleit was voor rust al beslecht. Al vroeg in de wedstrijd opende Paul Hidding de score, waarna Bryan Boels deze halverwege de eerste helft verdubbelde. Lars Hemmes maakt er voor de pauze ook nog 3-0 van warmee de wedstrijd zo goed als beslist was.

Na rust deed DOS nog wat terug via Papito Tuitt, maar in gevaar kwam de zege van Mussel niet meer. De Mussel gaat met een voorsprong van drie punten op nummer twee VCG de winterstop in en kan in het nieuwe jaar de kampioensrace vervolgen.