Gasselternijveen wint eenvoudig van Heiligerlee

Gasselternijveen won bij Heiligerlee en blijft zo meedoen om plaatsing voor de nacompetitie.

Gasselternijveen blijft prima presteren in de zondag 4e klasse D. De promovendus won afgelopen zondag met 2-4 bij Heiligerlee en blijft zo meestrijden voor een plek in de top 4. Een plek die zo maar eens recht kan geven op nacompetitie.

De start van Gasselternijveen op bezoek bij Heiligerlee was uitmuntend te noemen. Binnen tien minuten spelen hadden de gasten al een 0-2 voorsprong te pakken. Eerst was het Lars Timmer die scoorde na vijf minuten spelen. Een tweetal minuten later vond ook Wessel Koomans het net: 0-2.

Hattrick Koomans

Een droomstart voor Nieveen, dat voor de rust de wedstrijd al besliste. Vijf minuten voor de pauze liet Koomans zijn tweede van de middag aantekenen. De spits van Gasselternijveen voltooide een kwartier in de tweede helft zijn hattrick: 0-4. In het laatste kwartier maakte de thuisploeg de score nog wat dragelijker door goals van Frits Jaap Harryvan en Mike Otter, maar de zege van Gasselternijveen kwam nooit meer in gevaar.