Overzicht zondag 2e klasse I: Late zege voor Sellingen, Stadskanaal en Musselkanaal onderuit

Een knappe overwinning voor Sellingen, nederlagen voor Stadskanaal en Musselkanaal.

Foto Stoffer Bakker, Stadskanaal-aanvaller probeert twee Rodenaars te snel af te zijn.

GOMOS – Sellingen: 1-2

Sellingen heeft zondag een knappe overwinning op degradant GOMOS weten te boeken. De Sellingers namen via Dennis Kuiper de leiding, maar zagen vijf minuten voor tijd GOMOS langszij komen via Robert Elsinga. In de laatste minuut van de wedstrijd kroonde Ian de Vrieze zich echter nog tot matchwinner namens Sellingen, dat mede door een goede teamprestaties de drie punten mee naar huis kon nemen.

Roden – Stadskanaal: 3-0

Stadskanaal was de eerste speelronde nog vrij, maar trof in de tweede speelronde wel directe en sterke opponent. Het gedegradeerde Roden bleek in eigen huis dan ook met 3-0 te sterk. De thuisploeg kwam via Robin van der Tuin snel op een 1-0 voorsprong, waarna na een uur spelen het 2-0 werd via Nick ter Arkel. Olivier van der Tuin gooide het duel definitief in het slot met de 3-0.

Foto’s Stoffer Bakker: Roden – Stadskanaal

Annen – Musselkanaal: 3-1

Musselkanaal liep tegen de tweede nederlaag aan van het seizoen. Op bezoek bij Annen werd met 3-1 verloren. Jaap Jan Mulder zorgde voor een 1-0 tussenstand bij rust. Lex Veltink en Pepijn knol bouwden de score verder uit voor Annen. Musselkanaal kon alleen via Rolf Kayser wat terugdoen. De nederlaag van Musselkanaal werd echter overschaduwd door het nieuws dat trainer Wessel Woortman is opgestapt. Meer daarover lees je via de volgende link: https://fckanaalstreek.nl/2023/10/03/breaking-wessel-woortman-stapt-per-direct-op-bij-musselkanaal-speler-geschorst-om-drugsgebruik/

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Zvv Borger en LTC spelen gelijk in vriendschappelijk duel

Zvv Borger speelde vrijdagavond gelijk in een vriendschappelijk duel tegen LTC.

Sellingen vergeet hoge uitslag neer te zetten

Sellingen speelde haar vijfde competitiewedstrijd tegen DWZ en verzuimde een hoge uitslag op het ...

Knappe zege van Valthermond bij GVAV-Rapiditas

De omstandigheden tijdens GVAV Rapiditas – Valthermond waren lastig voor de heren spelers. Een ...