NWVV en SETA blijven in de race voor nacompetitie

NWVV en SETA wonnen hun wedstrijden en blijven in de race voor een periodetitel.

NWVV – FC Assen

NWVV heeft een nipte overwinning geboekt op FC Assen. In eigen huis wist het na een 0-1 achterstand bij rust met 2-1 te winnen van de Assenaren. Roy Super was de belangrijkste man aan de kant van de Nieuw-Weerdingers. De clubtopscoorder scoorde twee keer en bracht NWVV daarmee de belangrijke zege. NWVV blijft daardoor nog altijd in de race voor plek  drie, een plek die aan het einde van het seizoen waarschijnlijk recht geeft op nacompetitie.

DOS ’63 – SETA

Ook SETA is nog in de race voor plek drie. Dat won met 2-6 op bezoek bij hekkensluiter DOS ’63. Ondanks een vroege achterstand beleefde de ploeg uit Musselkanaal een makkelijke middag. Bij rust leidden de gasten met 1-2, waarna in de loop van de tweede helft de score werd uitgebreid naar een 1-4 voorsprong. Dos deed nog wat terug, maar SETA vijzelde het doelsaldo nog wat op door nogmaals twee keer te scoren.